Met vereende krachten werd het cadeau voor Vliet & Burgh van de vrachtwagen getild en naar het terras gedragen. (Foto: Ron Labordus)
Met vereende krachten werd het cadeau voor Vliet & Burgh van de vrachtwagen getild en naar het terras gedragen. (Foto: Ron Labordus)

Nootdorpse Boekenmarkt schenkt Vliet & Burgh picknicktafel

Actueel 61 keer gelezen

Nootdorp - Eind oktober jl heeft de organisatie van de Boekenmarkt uit Nootdorp een cadeau overhandigd aan het doel dat altijd ondersteund wordt: het Jeugdopvanghuis Vliet & Burgh in Voorburg van het Leger des Heils aan het Oosteinde.

Uit het batig saldo van de boekenopbrengst van dit jaar is in overleg met locatiemanager Jolanda Wagenaar bij GroenRijk de Wilskracht een stevige, ronde picknicktafel/bank gekocht en geschonken. Met vereende krachten werd de bank naar binnen gedragen en gerold. Eenmaal buiten namen de kinderen de bank onder een heerlijk herfstzonnetje meteen dankbaar in gebruik.

Nieuwe boeken-, hobby- en creamarkt
Zaterdag 10 november aanstaande is er weer boeken-, crea- en hobbymarkt in Nootdorp in zaal Nove, Dorpsstraat 15, schuin tegenover de kerk, van 11.00 t/m 16.00 uur. Meedoen is mogelijk voor particulieren. Verkoop van boeken, cd’s, kunst en eigen gemaakte hobby- en creaproducten. Kosten 15 euro voor een tafel van ca twee-en-een-halve meter. U kunt meerdere tafels huren. Reageer snel want de deelname is beperkt. De markt is niet bedoeld voor handelaren. De toegang is gratis. Op de markt is zoals altijd ook de grote boekenkraam voor het Leger des Heils weer present.

Inlichtingen, inleveren of opgeven: Ron Labordus / Nootdorp NU, T 015-3108081 of info@nootdorpnu.nl. De volgende datum is zoals altijd de tweede zaterdag van de maand: 8 december. Mooie mogelijkheden dus voor uw Sint- en Kerstcadeaus. Op zaterdag 29 december is de jaarlijkse eindejaars boekenmarkt, met alleen maar boeken!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant