Boeket naar wens.
Boeket naar wens.

Zaterdag bazar in De Acker

Actueel 37 keer gelezen

Pijnacker – In De Acker wordt aanstaande zaterdag, 3 november, de jaarlijkse bazar georganiseerd.

Tussen 10.00 en 16.00 uur is er veel te zien en te beleven en uiteraard te koop in het ontmoetingscentrum aan het Park Berkenoord in Pijnacker Noord. Mooie, bruikbare spullen worden geveild om 12.00 uur en tegen sluitingstijd wordt de uitslag van de grote verloting bekend gemaakt.

De bazar in De Acker, georganiseerd door Activiteitengroep Noord, bevat traditiegetrouw een breed assortiment met veel handelswaar. Zo zijn er onder meer mooie sieraden, leuke presentjes, fraaie gebreide en geborduurde handwerkjes, kerst- en wenskaarten en leuke ‘schoencadeautjes’. Natuurlijk ontbreken de bloemen, groenten en het fruit niet, evenals de zelfgemaakte jams, heerlijke oliebollen en nog meer eigen gebakken lekkers.

De inwendige mens kan ook verwend worden met een broodje warme worst of saté of een punt pizza. Bij het Rad van Avontuur, dat gedurende de bazar vrijwel continu draait, maakt iedere deelnemer kans op één van de vele prijzen. En dan is er nog de rommel- en boekenmarkt waar de bezoekers hun slag kunnen slaan. Kortom, te veel om op te noemen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant