Afbeelding

Senioren bestolen in Pijnacker

Actueel 44 keer gelezen

OPSPORING VERZOCHT Pijnacker - Graag jullie aandacht voor een respectloze en schandalige zaak. De politie meldt zojuist aan onze redactie dat naar nu bekend is geworden twee inwoners van 82 en 88 jaar zijn beroofd in hun huis op de Meester Doctor van den Helmlaan en de Wilgenhof.

Op maandag 15 en dinsdag 16 oktober zijn deze twee dames slachtoffer geworden van een zogenoemde babbeltruc. “In beide gevallen belde iemand aan de deur en gaf aan dat zij een brief van hun bank hadden ontvangen en dat hij de pasjes, bij wijze van service, om kwam ruilen. Een van de dames vertrouwde het niet en heeft de man aan de deur laten staan”, zo zegt een woordvoerder van Politie Haaglanden. “De ander is alsnog een behoorlijk geldbedrag afhandig gemaakt”, weet de politieman.


Grotere kaart weergeven

Dagen en tijden
Op 15 oktober rond 13.00 uur is een iemand aan de deur geweest aan het Wilgenhof en op 16 oktober rond 14.00 uur aan de Meester Doctor van den Helmlaan.

Signalement
Wij bijten ons muurvast in deze zaak en gaan samen met jullie op zoek naar een oplossing en de gouden tip. Deze knakker moet de cel in. Het signalement luidt: een blanke dan wel licht getinte man tussen de 20 en 30 jaar, 1.65 meter lang, normaal postuur, hij droeg donkere kleding en sprak zeer goed Nederlands.

Tips
De recherche van Bureau Pijnacker-Nootdorp stelt een onderzoek in en is op zoek naar getuigen. Zij kunnen bellen naar 0900-8844 of via misdaad anoniem 0800-7000. Contact opnemen met onze redactie is ook mogelijk, wij zetten jullie tips dan door naar het onderzoeksteam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant