Afbeelding

Beloning voor tip vermoorde vrouw Hoevenbos

Regio 24 keer gelezen

Zoetermeer - De Hoofdofficier van Justitie looft een beloning uit van 15.000 euro voor de gouden tip die leidt naar de oplossing in het onderzoek naar de dood van de 64-jarige Yvonne Beer uit Zoetermeer.

Op woensdag 17 november 2010 meldde de familie van de vrouw dat zij haar overleden hadden aangetroffen in haar woning aan het Hoevenbos. Direct werd een grootschalig rechercheonderzoek ingesteld. Forensisch specialisten verrichten uitvoerig sporenonderzoek in de woning. Uit het onderzoek bleek dat de vrouw door een misdrijf om het leven was gekomen.

Onder leiding van het Openbaar Ministerie startte de politie een rechercheonderzoek met een Team Grootschalige Opsporing (TGO). Het misdrijf is nog niet opgelost en daarom heeft het Openbaar Ministerie besloten om een beloning uit te loven. Om aandacht voor de zaak te vragen, zal deze in Team West en Opsporing Verzocht behandeld worden op dinsdagavond 2 oktober. Team West is dinsdagavond te zien vanaf 18.00 uur en wordt meerdere keren herhaald. Ook via www.westonline.nl is het programma terug te zien.

Opsporing Verzocht begint op dinsdagavond om 21.30 uur op Nederland 1 en wordt op woensdagochtend om 11.45 uur herhaald op Nederland 2. Op de internetsite www.opsporingverzocht.avro.nl is informatie over lopende zaken en de komende uitzending te vinden. Heeft u informatie of over deze zaak neem dan contact op met de recherche van BRR via nummer 070-4241500.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant