Voorbeeld van een zogenoemde Pandora-armband.
Voorbeeld van een zogenoemde Pandora-armband.

Groot verdriet om verloren armband

Actueel 79 keer gelezen

Pijnacker - De 13-jarige dochter van Mona zit in zak en as. Ze verloor deze week op de Sportlaan in Pijnacker haar armbandje met zeer emotionele waarde.

Op woensdag 26 september omstreeks 14.50 uur heeft haar dochter vanaf DSVP (schoolgym) naar school gelopen (Stanislas College). Zij heeft de route vanaf parkeerterrein - over het kleine houten bruggetje - naar de hoofdingang van het Stanislas genomen. "Zij had haar Tedora armband in haar handen, samen met wat andere losse spullen", vertelt Mona. "Bij aankomst op school is zij naar de volgende klas gegaan en daar bleek dat ze de armband verloren was." Het betreft een kinder Tedora armband, maar ook veel Pandora bedels er aan. Totaal ongeveer 18 stuks, was bijna vol.

"Ik denk dat het totaal bedrag rond de 400 euro ligt", zegt Mona. Bedels: onder andere een hangend paardje, een poezenpootje en een roze hartje. "Veel bedels heeft zij gekregen van haar familie, waaronder haar overleden opa. Ze heeft de hele dag en avond gehuild omdat ze het zo erg vond. Op donderdag zijn wij samen nog gaan zoeken en overal gevraagd, maar niemand die iets gezien of gevonden heeft. Na haar klas kwam er nog een klas om te gaan sporten op het DSVP-veld en hij moet gewoon gevonden zijn!"

Tips zijn welkom via onze redactie@telstar-uitgeverij.nl of bel de tiplijn 015-3615142.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant