Afbeelding

Open Huizen Dag zaterdag 29 september

Algemeen 55 keer gelezen

ADVERTENTIE Pijnacker - De Open Huizen Dag van zaterdag 29 september is een initiatief van de landelijke makelaarsorganisaties VBO en NVM. Na de vorige Open Huizen Dag, welke een lokale aangelegenheid was, is dit dus weer een landelijk evenement.

“Uiteraard doen wij daar met alle plezier aan mee met woningen in Pijnacker-Nootdorp en omgeving”, meldt Eric Flaton, register makelaar/taxateur. “Wij bieden onze klanten graag de mogelijkheid om de verkoop van hun woning op deze manier een extra impuls te geven.”

Tussen 11.00 en 15.00 uur is het mogelijk om meerdere woningen te bekijken en te vergelijken. “Voor kopers is het een mooie kans om in korte tijd een goed beeld te krijgen van de actuele woningmarkt. Onder onze deelnemers zijn diverse woningtypes in diverse prijsklassen en op diverse locaties. Voor elk wat wils, zou je dus kunnen zeggen. Natuurlijk is een bezoek geheel vrijblijvend. Het is ook erg leuk om meteen in contact te komen met de huidige eigenaar. Weten wie er nu in het huis woont, geeft een goed beeld over hoe er in de woning is geleefd.”

Voor aanvullende vragen, is het team van Flaton de hele dag telefonisch bereikbaar voor klanten en kijkers. “Tijdens de Open Huizen Dag is ons kantoor ook geopend. Degenen die bij ons hun droomhuis vinden, zijn van harte welkom voor een tweede bezichtiging op afspraak. In dat geval is het verstandig om een aankoopmakelaar mee te nemen. En als het droomhuis bij één van onze collega’s wordt gevonden, staan wij uiteraard graag bij als aankoopmakelaar. Wij wensen verkopers, kopers en onze collega’s een succesvolle dag toe. En vergeet niet: het is een heel goed moment om juist nu een woning te kopen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant