Afbeelding

Acht billboards Koningshof weg

Actueel 48 keer gelezen

UPDATE Pijnacker - "Al vele jaren gebruiken wij tien billboards om reclame te maken voor onze Koningshof trimloop. Deze billboards stonden verspreid door Pijnacker. De dag na de trimloop halen wij de billboards weer op", zo begint Erik de Goede, secretaris Bewonersvereniging Koningshof, zijn verhaal.

Dit jaar zijn acht (!) van de tien billboards losgerukt en verdwenen. "Zelfs in onze eigen wijk Koningshof zijn er billboards verdwenen. Waar is het respect voor andermans spullen gebleven? Helaas lagen de billboards niet in de omringende bosschages en zijn wij deze billboards helaas kwijt. Dit is gebeurd in de periode van 9 tot en met 12 september."

Wie o wie heeft deze billboards misschien ergens gezien? De vinder(s) wordt/worden beloond. Graag dan een e-mail sturen naar secretariaat@wijk-koningshof.nl of neem contact op met onze redactie.

Update: "Dankzij het bericht op Telstar Online en dankzij een oplettende gemeenteambtenaar zijn onze acht billboards weer terecht. Heel veel dank daarvoor! Het plaatsen en ophalen van billboards is tegenwoordig uitbesteed door de gemeente. Dat bedrijf heeft in haar enthousiasme ook onze borden weggehaald. De borden zijn dus gelukkig weer terug en het was gelukkig geen uiting van vandalisme", aldus Erik de Goede.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant