De kinderen van Sharmila staan het meest op het verloren toestel.
De kinderen van Sharmila staan het meest op het verloren toestel.

Fototoestel weg na bezoek Viergang

Actueel 171 keer gelezen

BELONING Pijnacker - Sharmila Chotkan is haar fototoestel verloren in zwembad De Viergang in Pijnacker. De foto’s op het toestel zijn van onschatbare emotionele waarde voor de familie. Sharmila doet haar verhaal.

“Het toestel ben ik kwijtgeraakt in de Viergang op maandag 10 september 2012. Mijn zoon heeft diploma B gezwommen en daarom had ik het op die dag mee. Zijn laatste foto is met zijn diploma in zijn handen bij het zwembad. Rond 17.45 uur ging hij douchen en omkleden en ik ben het toen vergeten in een van de hokjes waarin je je kunt omkleden, dus iemand heeft het gevonden en meegenomen. De meeste waren gewoon ouders van wie de kinderen waren komen afzwemmen. Er was een andere groep die diploma ging zwemmen om 18.00 uur.

Begin juli hadden we alle foto’s er vanaf gehaald, omdat wij midden juli richting Mauritius/Dubai gingen. Nu staan alle foto’s er nog op. Ik heb geen andere foto’s van deze landen. Bovendien was mijn dochter (9) op 30 juli jarig, ook die foto’s staan er nog op. Ik heb geen enkele extra foto van deze dagen of vakantie. Het is vreselijk jammer. De foto’s staan op de camera (in een SD kaart). Er zat een losse batterij in en een los SD kaart.

Bovenstaand ziet u een foto van mijn zoon en een van mijn dochter. Die van mijn zoon is gemaakt ongeveer 4 maanden geleden. Mijn kinderen staan het er meest op. Ook van de mooie momenten in het buitenland. Nogmaals ik heb er geen enkel meer! Beloning: 75 Euro. Voor vragen en of opmerkingen kunt u mij elk moment mailen of bellen.”

Telefoon 06 - 34934058
Mail chotkan@caiway.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant