Afbeelding

Doe je mee met het Basisscholierenkoor?

Actueel 39 keer gelezen

Nootdorp - Vorig jaar heeft muziekvereniging Excelsior tijdens ‘De Verbeelding’ opgetreden met een kinderkoor bestaande uit een groot aantal basisscholieren. Dit optreden was een groot succes, zowel voor de kinderen als de vele toehorende ouders, broers, zussen en dorpsgenoten.

Daarom zal Excelsior ook dit jaar tijdens de Verbeelding met een Kinderkoor optreden, samengesteld uit zoveel mogelijk basisscholieren uit groep 5 t/m 8, op zaterdag 29 september (verzamelen om 14.00 uur op het Raadhuisplein).

Excelsior zal enkele scholen bezoeken om te repeteren, maar alle scholen is niet haalbaar. Daarom organiseert Excelsior ook 2 openbare repetities: op maandag 17 en maandag 24 september van 19.00 uur tot ca 19.45 uur in het CJMV gebouw, Kerkweg 24 in Pijnacker. Wil je graag meedoen, kom dan naar de openbare repetities.

Aanmelden kan bij John de Wit (bestuurslid Jeugdzaken), email: jdewit@kabelfoon.net
PS: geen kans gezien om te reageren of op het laatste moment besluiten om mee op te treden? Geen nood, kom gewoon om 14.00 uur naar het Raadhuisplein. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant