Onverwacht bezoek op de Rivierenlaan.
Onverwacht bezoek op de Rivierenlaan.

Nieuw geval en Lola weer thuis

Actueel 75 keer gelezen

Pijnacker - De vermiste poes Lola, waar wij onlangs aandacht voor hebben gevraagd, is weer thuis. Het beestje verdween vanaf het Melkdragerhof in Emerald.

Lola is gevonden met fikse verwondingen, vermoedelijk ontstaan door haar halsbandje nadat ze ergens aan is blijven haken. "Ik doe dit soort bandjes nooit meer om", zo laat haar baasje Jolanda Vermeulen weten. Een goede tip dus.

En dan nog een Katten Alert. Debby Wortelboer woont aan de Rivierenlaan in Pijnacker en mag van haar huisbaas absoluut geen dieren. Dat is op zich geen probleem, maar er is een alleraardigst katje aan komen lopen, heerlijk op de bank neergeploft en met geen tien paarden weg te sturen.

Debby heeft de viervoeter naar de dierenarts gebracht en het blijkt geen chip te dragen. "Het katje met pijn in m'n hart naar Dierenpension en asiel 't Julialaantje in Rijswijk gebracht. De eigenaren hebben nog twee weken de tijd om het katje hier op te halen hierna wordt er een nieuw baasje gezocht", zo laat ze ons weten.

Overigens grijpen wij dit oproepje meteen aan om onze speciale rubriek voor dit soort zaken onder de aandacht te brengen. Oproepjes zijn gratis en het mag dus hier of hier.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant