Afbeelding

Winnaar Kraak de kluis Reggefiber

Algemeen 74 keer gelezen

ADVERTENTIE Nootdorp – Om de laatste twijfel weg te nemen en antwoord te geven op alle vragen, komt Reggefiber met haar mobiele glasvezelservicepunt naar de inwoners van Nootdorp toe.

Afgelopen week is het mobiele glasvezelservicepunt goed bezocht. Verschillende inwoners konden hun vragen stellen aan de medewerkers van Reggefiber. Zo ook de heer Van Engelen, die zich inschreef voor een glasvezelabonnement en als klap op de vuurpijl een iPad won.

De heer Van Engelen kwam op donderdag 23 augustus net als velen langs bij het mobiele glasvezelservicepunt, dat dit keer aan de Hofweegenstraat stond. Hij was blij met het persoonlijke advies: ‘’Ik twijfelde van tevoren nog, maar kreeg duidelijk antwoord op al mijn vragen en besloot het gewoon maar te doen. Ik kan straks haarscherp televisiekijken, razendsnel internetten en ik ben helemaal klaar voor de toekomst. Nu hoop ik alleen wel dat er genoeg mensen zich inschrijven in Nootdorp, zodat glasvezel er ook echt komt’’.

Kraak de kluis en win een iPad
Voor de inwoners van Nootdorp is het nu extra leuk om naar het mobiele glasvezelservicepunt te komen. Met de code die op de huis-aan-huis verspreide flyer staat, maakt men tot en met 1 september namelijk elke week kans op een iPad. Men kan tijdens deze periode langskomen bij het mobiele glasvezelservicepunt van Reggefiber dat op verschillende locaties te vinden is; van 29 augustus tot en met 1 september zal deze te vinden zijn aan de Meidoornlaan.

Nog niet voor glasvezel gekozen?
Glasvezel komt er alleen als 30% van de huishoudens binnen het aansluitgebied van Nootdorp ervoor kiest. Voor de voorwaarden en het aansluitgebied kijkt u op www.eindelijkglasvezel.nl/nootdorp. Kiezen betekent in dit geval dat inwoners vóór 2 september een abonnement afsluiten bij een serviceprovider die internet, tv en telefonie via glasvezel aanbiedt. In Nootdorp kan men kiezen tussen de serviceproviders Kliksafe, KPN, Lijbrandt, Solcon, Vodafone, Wisper en XS4ALL.

Laatste inschrijfdag
Op zaterdag 1 september organiseert Reggefiber een laatste inschrijfdag in de glasvezelwinkel aan de Koningin Julianastraat 52 in Nootdorp. Op deze dag zullen de serviceproviders ook aanwezig zijn om alle vragen van de bezoekers te beantwoorden.

De naam achter glasvezel
Reggefiber is een jong bedrijf met een gezonde ambitie en een duidelijk doel: zoveel mogelijk huishoudens in Nederland aansluiten op glasvezel. Met een typisch Twentse nuchterheid pakt Reggefiber zaken aan. Sinds de oprichting in 2005 houdt Reggefiber zich bezig met een grootschalige uitrol en exploitatie van een open glasvezelnetwerk. Inmiddels hebben ruim een miljoen huishoudens directe toegang tot het glasvezelnetwerk. Reggefiber is in meer dan 150 gemeenten actief, waardoor steeds meer Nederlandse huishoudens beschikken over het toekomstvaste netwerk. En dat netwerk breidt zich elke dag verder uit.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant