Afbeelding

Brasserie Brocante, bonnetjes en postmysterie

TelstarTV 142 keer gelezen

TELSTARTV Pijnacker - Een nieuwe aanwinst voor de Pijnackerse horeca: Brasserie Brocante. Het etablissement van Wil Scholtes, voormalig eigenaar van de Guyter, opende woensdag zijn deuren. De redactie van TelstarTV werd gastvrij ontvangen en mocht als eerste een kijkje nemen in de nieuwe eetgelegenheid aan het Emmapark.

Onlangs publiceerde Telstar de declaraties van gemeentefracties. Opvallend was dat Leefbaar Pijnacker-Nootdorp vele duizenden euro's heeft uitgegeven aan 'ontmoetingen met de fractie' in de lokale horeca. Dit jaar is er een kascommissie ingesteld om dit soort soort excessen bespreekbaar te maken en kaders af te spreken. Francine Horn van de VVD is voorzitter van deze commissie en doet haar verhaal.

Tot slot deze week aandacht voor stapels verdwenen post. Sollicitatiebrieven, uitnodigingen, diploma's en brieven verdwijnen om de haverklap uit brievenbussen in Tolhek en Klapwijk. Onze redactie heeft tientallen klachten ontvangen. Wat is er aan de hand? Is er een intern probleem bij PostNL of worden de poststukken gestolen?

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant