Afbeelding

Pizzakoerier overvallen nabij Balijbos

Regio 109 keer gelezen

Zoetermeer - Een 19-jarige pizzakoerier werd zaterdag 11 augustus om 20.15 uur op de Balijbrug beroofd van zijn geld. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

De bezorger reed op zijn scooter richting Meerzicht over de Balijbrug toen drie jongens hem tegenhielden. Een van de jongens gaf de bezorger een klap en een andere jongen bedreigde de pizzakoerier met een mes. Nadat hij van zijn geld was beroofd renden de verdachten weg in de richting van het Westerpark. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Signalement
Van de verdachten is het volgende signalement bekend:
Verdachte 1: Jongen van ongeveer 16 jaar oud, lengte 1.75/1.80 m en een donkergetinte huidskleur. Hij had kort donker krullend haar en een fors postuur. De jongen droeg een zwart vest met capuchon.
Verdachte 2: Jongen van ongeveer 15 jaar oud, lengte 1.65 m en een getinte huidskleur. Hij had kort zwart opgeschoren haar (stekels) en een tenger postuur. De jongen droeg een zwarte trui.
Verdachte 3: Jongen van ongeveer 16 jaar oud, lengte 1.65 m en een licht getinte huidskleur. Hij had kort zwart opgeschoren haar en een tenger postuur. De jongen droeg een zwart regenjack met capuchon, zwarte Nik Air Max sneakers en op zijn hoofd een zwart petje met een zilveren Nike-teken.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze straatroof of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant