Afbeelding

'Activiteiten jeugd slecht bekend'

Actueel 61 keer gelezen

Nootdorp - De activiteiten van het lokale jeugd- en jongerenwerk op de Markt in Nootdorp zijn niet of nauwelijks bekend. Dat stelt een bewoonster van de Markt.

De bewoonster meldde gisteren al aan onze redactie dat er allerlei activiteiten werden opgebouwd op de Markt, maar dat zowel bewoners als ondernemers niet op de hoogte waren van hetgeen op stapel stond. Vandaag kregen wij een foto opgestuurd van een compleet opgebouwde klimtoren en bungyjumpset, maar vooralsnog zonder jongeren.

Op internet ontstond vanmorgen tevens de nodige commotie om de ogenschijnlijke dure activiteiten, de lage opkomst en ondernemers die niet op de hoogte waren. Regiomanager Desi Beans van het jeugd- en jongerenwerk schrijft op internet dat niet iedere activiteit zich leent voor samenwerking. “Er is goed contact”, zo zegt hij. Ook stelt hij dat er genoeg publiciteit is gegeven: "Flyers zijn al weken in omloop en er staan twee pagina's in de Telstar."

Geluk bij een ongeluk staat het survivalgebeuren op de Markt nu wel keihard op de kaart. Dus bergschoenen aan, fles water mee en afreizen naar dat spektakel. Overigens staat er de komende weken nog meer op het programma. Een overzicht is hier te vinden.

Update: "Het evenement op De Markt lijkt geen succes vandaag. Er is geen enkele belangstelling van jongeren. Niemand", zo meldt @MarktNootdorp.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant