Afbeelding

Maatjes gezocht in Pijnacker en Nootdorp

Actueel 89 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Jong Perspectief is het maatjesproject voor kinderen en jongeren tussen de 6 en 24 jaar die om wat voor reden ook vastlopen in hun ontwikkeling.

Jong Perspectief koppelt de jongeren één op één aan een vrijwilliger en samen met je maatje onderneem je wekelijks leuke activiteiten met elkaar. Zoals sporten, samen koken, winkelen, knutselen of gewoon een goed gesprek. Er is altijd wel een jongere die precies bij jouw interesses en/of hobby's past! Meld je aan want de wachtlijst is enorm! Jong Perspectief is momenteel actief in Pijnacker-Nootdorp en Zoetermeer. 

Maatjes gezocht
Voor een 11-jarige jongen uit Pijnacker is Jong Perspectief op zoek naar een sportief, geduldig maatje die van voetballen houdt en er graag op uit trekt. En voor een 12-jarig meisje uit Nootdorp zoekt men een gezellige dame die winkelen leuk vindt, samen wil knutselen en zo nu en dan eens helpt met het huiswerk. Taalondersteuning staat centraal in dit maatjescontact.

Funtie-eisen
Ouder dan 18 jaar, stimulerende houding, inlevingsvermogen, het leuk vinden om activiteiten te ondernemen, luisterend oor. Enkele uurtjes per week beschikbaar. Een jongere kunnen coachen zodat hij of zij het leven in een ander of breder perspectief gaat zien. Kijk op www.jongperspectief.nl of bel met 079-7502233 voor meer informatie en aanmelding.

Braderie
Zaterdag 30 juni a.s. staat Jong Perspectief met een informatiekraam op de braderie in Pijnacker. Projectmedewerkers en vrijwilligers vertellen over hun ervaringen met dit zinvolle vrijwilligerswerk. Jongeren en volwassenen. Samen vormen zij kansrijke duo's! TelstarTV ging onlangs op stap met twee maatjes: Lisa en Naomie. Kijk hier de uitzending nog eens op je gemakkie terug.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant