Afbeelding

Gerechtshof: Hoger beroep ingetrokken

Actueel 72 keer gelezen

BREKEND Pijnacker – Het hoger beroep in de zaak van het dodelijk ongeval op de Delfgauwseweg in april 2010 is door de verdachte ingetrokken.

Dat houdt in dat de nu 20-jarige vrouw uit Pijnacker die het ongeval veroorzaakte de haar eerder opgelegde straf moet uitzitten. Dat meldt een woordvoerster van Het Gerechtshof vandaag aan Telstar Online.

De rechter heeft de Pijnackerse tot een gevangenisstraf voor de duur van dertig maanden veroordeeld en vijf jaar ontzegging van de rijbevoegdheid. “Dit vonnis is door het intrekken van het hoger beroep nu onherroepelijk geworden”, zo meldt de woordvoerster. Waarom de vrouw een week voor de zitting afziet van het hoger beroep is niet bekend gemaakt.

April 2010 reed het meisje uit Pijnacker onder invloed van alcohol, met hoge snelheid en zonder rijbewijs over de Hoflaan in Delfgauw. Rond middernacht verloor ze de macht over het stuur en raakte een bijrijder zwaargewond. De 17-jarige Sandjai Ramdien uit Pijnacker zat op de achterbank en overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant