Afbeelding

Opmerkelijke ambu-zaken in het dorp

Actueel 18 keer gelezen

Pijnacker - Onlangs vonden er een paar bijzondere incidenten plaats in Pijnacker waarbij de ambulancedienst werd ingezet.

De vrouw die onlangs in Rietlanden gewond op straat werd aangetroffen blijkt tijdens een wandelingetje te zijn geraakt door een vallende ladder van ruim zes meter lang. De vrouw raakte gewond aan haar schouders, nek en kreeg in het ziekenhuis maar liefst tien hechtingen in haar hoofd. “Het gaat elke dag iets beter”, schrijft het slachtoffer op internet.

Afgelopen weekend zijn een vrouw en haar kind gewond geraakt toen de deur van een douchecabine zomaar klapte. De deur brak in duizenden stukken. De vrouw en haar kind stonden in het glas en moesten uiteindelijk geholpen worden aan diverse verwondingen. Overal in de douche lag bloed. “Het leek wel een horrorfilm”, zo verklaarde vrouw naderhand op Social Media.

Overigens ging het er ook nog het verhaal rond dat een medewerker van een supermarkt in winkelcentrum Ackershof bekneld was geraakt onder de laadklep van een vrachtwagen. De winkelmanager zegt dat dit incident bij hem niet bekend is. "Er is alleen wat zuivel omgevallen en zeker niemand gewond geraakt".

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant