Foto: Jonathan de Bruin
Foto: Jonathan de Bruin

Steekpartij op Raadhuisplein

Actueel 133 keer gelezen

Pijnacker - Op het Raadhuisplein in Pijnacker is een persoon gewond geraakt bij een steekpartij. De politie heeft een 19-jarige verdachte uit Pijnacker aangehouden.

De politie zegt dat de vermoedelijke dader zich verschanste in de toiletten bij restaurant het Witte Huis. Hij is door een kleine politiemacht met schilden en een politiehond overmeesterd. Het slachtoffer is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Het gaat om een 25-jarige man uit Pijnacker.

3FM DJ Gerard Ekdom heeft zijn optreden meteen afgebroken. Omdat er heel veel mensen op de been zijn wordt het feest momenteel rustig afgebouwd. "Vooral sneu voor het Witte Huis want die hadden een fantastische dag geregeld en konden met al hun beveiliging dit niet voorkomen", zo schreef wethouder Nico Oudhof over het incident. "Over de aanleiding van de ruzie is nog niets bekend. De recherche onderzoekt de zaak", zo meldde een woordvoerder van Politie Haaglanden.

Koninginnedag is naar verluidt verder vooral gezellig en goed verlopen in Pijnacker en Nootdorp. Duizenden mensen waren vandaag op de been in de dorpskernen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant