Afbeelding

Skeltermysterie krijgt vervolg

Actueel 50 keer gelezen

Pijnacker - Na het opmerkelijke verhaal van een diefstal van een skelter in de wijk Koningshof en de vondst van het ding, helemaal in Berkel en Rodenrijs, kreeg onze redactie nog een bijzonder mailtje binnen. Luister en huiver.

"Ik lees net het verhaal over de skelter in Koningshof en vraag mij af of er soms nog iemand een skelter mist. Afgelopen weekend laat ik om 6.45 uur mijn hondje uit op de Oude Klapwijkseweg en zie een skelter dwars op de weg ter hoogte van de Korenakker staan. Zo dwars, dat er niet zo eens auto door kan rijden. Ik dacht nog: wat doet dat ding midden op de weg.

Ik kan mij niet zo goed herinneren wat de kleur was, maar volgens mij was het een rode, een al wat ouder model en best groot. Toen ik even later met de fiets naar mijn werk reed zag een grote witte bestelbus over de Oude Klapwijkseweg rijden en wat zag ik... geen skelter meer! Ik weet zeker dat het busje die skelter heeft meegenomen. Het was weekend en vroeg in de ochtend dus erg stil en heb geen andere auto waargenomen."

Bewoner Tolhek

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant