Afbeelding

Grote caravancontrole

Actueel 28 keer gelezen

Delfgauw - Politieagenten van Bureau Verkeer controleren vrijdag 27 april tussen 13.30 en 20.00 uur op recreatieverkeer. Het betreft een publieksvriendelijke actie op het terrein van Rijkswaterstaat bij de A13 in Delfgauw.

Deze tijd van het jaar worden de caravans en campers weer uit de winterstalling gehaald en gaan automobilisten daarmee de weg op. Soms blijkt dat de caravan de nodige gebreken vertoont die gevaar voor weggebruikers opleveren.

Publieksvriendelijke actie
Tijdens de publieksvriendelijke actie adviseert de politie caravanbezitters over eventueel uit te voeren reparaties. De ANWB is aanwezig om kleine gebreken onmiddellijk te verhelpen. De Technische Ongevallen Dienst van Politie Haaglanden is aanwezig voor ondersteuning bij de controle. De politie deelt geen bekeuringen uit, maar kan bij zeer ernstige gebreken wel aangeven dat de caravan/camper niet verder mag rijden en het kentekenbewijs innemen.

Veilig op pad? Kom langs
Kom vooral langs met jouw caravan of camper en laat deze eens kritisch nakijken. Combinaties kunnen gewogen worden. Je wilt toch ook veilig de zonnige vakantiebestemming bereiken?

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant