Afbeelding

Nootdorpse scholen in actie voor KWF

Actueel 74 keer gelezen

Nootdorp - In navolging op de succesvolle Week van de Beweging, hebben de vier Nootdorpse basisscholen dit jaar een team samengesteld dat gaat deelnemen aan de “Alpe D’HuZes”. Onder het motto “Opgeven is geen optie” gaan acht deelnemers proberen om de legendarische Franse berg Alpe d’Huez, zo vaak mogelijk op te fietsen of op te lopen.

Het team bestaat uit acht deelnemers en een begeleidster, afkomstig van de basisscholen De Regenboog, De Winde en De Waterwilg. De Jozefschool heeft geen deelnemer, maar doet wel op alle fronten mee aan de actie. Op veel manieren wordt op dit moment al geld ingezameld voor dit goede doel. De opbrengst staat al op ruim 20.000 euro. Het doel van de Nootdorpse basisscholen is om minimaal 30.000 euro in te zamelen voor het KWF.

Sponsorloop
Op donderdag 24 mei aanstaande zullen alle basisschool leerlingen uit Nootdorp gaan deelnemen aan een grootse sponsorloop, met als doel zoveel mogelijk rondes te lopen voor het goede doel. 50 procent van de opbrengst is voor het goede doel van de school zelf en 50 procent gaat naar het Alpe d’HuZes team/het KWF.

Eind april worden de sponsorkaarten uitgedeeld en gaan de leerlingen proberen zoveel mogelijk sponsoren te vinden. De leerlingen kunnen hierbij veel supporters gebruiken. De gehele dag door zullen leerlingen actief zijn op de sportvelden van S.V. Nootdorp, gelegen aan De Poort 6. Meer informatie over het team en de acties is hier te vinden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant