Afbeelding

Miss Montreal gewond na valpartij

Actueel 204 keer gelezen

Pijnacker - Zangeres Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal, is zaterdagavond lelijk ten val gekomen tijdens een optreden in de feesttent in Pijnacker.

De artieste klom tijdens haar optreden van het podium om dichtbij het publiek te komen en trok even later weer een sprint naar het podium. Sanne struikelde onderweg over een platgetrapt bekertje en viel keihard voorover op het asfalt.

Toch sprong de rockkoningin direct weer op het podium en maakte bloedend en misselijk haar optreden af. “Ik ben netongelooflijk op mijn bek gegaan, daar mogen jullie wel even voor klappen”, zei ze spottend.

Na het optreden is de zangeres nagekeken door de EHBO. Ze bleek behoorlijk gehavend. Haar armen en beide benen waren kapot en ze bleek een tand door haar lip gevallen. Op Twitter liet ze naderhand weten de hulp van de lokale EHBO zeer te waarderen en zich alweer iets beter te voelen. Met grote pleisters op haar armen en benen vertrok ze weer.

Foto: Sanne bekeek backstage enigszins bekomen van de schrik de foto's van Delft op Zondag fotograaf Koos Bommelé, die hij maakte tijdens haar bloedige optreden.

Noot voor media. Aanvragen fotomateriaal incident, via Cok van den Berg,  info@cokvandenberg.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant