Afbeelding

Popcorn incident Noordweg escaleert

Actueel 120 keer gelezen

FOTO'S Pijnacker - Twee meiden zijn vanmiddag op de Noordweg in Pijnacker gewond geraakt na een letterlijk en figuurlijke aanvaring met een scooterrijder.

De meisjes maakten deel uit van een groepje fietsers en waren wat aan het donderjagen met popcorn. Tijdens de jolige fietstocht werd naar eigen zeggen door dit rondvliegend popcorn een scooterrijder geraakt. Volgens één van de slachtoffers keerde de scooterrijder om en reed hij het groepje opzettelijk de berm in. Twee dames kwamen hard ten val en moesten even later op een wervelplank naar het ziekenhuis worden afgevoerd. De bestuurder van de scooter bleek gevlogen. De zak popcorn lag vrijdagmiddag als stille getuige op het fietspad. 

Onschuldig
Tijdens de hulpverlening werd een meisje gespot op een scooter die volgens het groepje fietsers eerder bij de verdachte jongen achterop de scooter was gesignaleerd. De politie zette direct op het fietspad de achtervolging in en hield de bestuurster aan bij de Dobbeplas in Nootdorp. Deze vrouw bleek na onderzoek helemaal niets met het incident te maken te hebben en is dan ook weer direct vrijgelaten. De werkelijke bestuurder meldde zich vrijdagavond alsnog op het bureau.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant