Afbeelding

Kok Woondecoratie: Nu eens echte kortingen

Algemeen 75 keer gelezen

ADVERTENTIE Pijnacker - Van 21 maart tot en met 7 april krijgt u bij Kok Woondecoratie, maar liefst 20% korting op alle interieurstoffen en zonwering van Toppoint en Zonnelux. Dus op gordijnen, houten jaloezieën, vouwgordijnen, plissés, rolgordijnen, in-betweens, duo-rolgordijnen, alu-jaloezieën en paneelgordijnen.

Kok Woondecoratie is een specialist. Schreeuwen niet zo hard. Zijn gewoon aan het werk. Doen niet net alsof ze de goedkoopste zijn door u te overladen met rode en gele stickers. Kok Woondecoratie doet 2 weken vreemd. Zodat u zelf het echte verschil kunt ervaren.

Raamdecoratie is hun passie! Kok Woondecoratie werkt met producten welke niet alleen fraai ogen, maar kwalitatief ook echt hoogwaardig zijn. Met een overweldigende keuze kunnen zij uw ideale raam creëren. Zij denken mee over uw wensen qua privacy, lichtfiltering, warmte- en geluidsisolatie. En helpen u tot het komen van een stijlvol geheel met uw overige interieur en het vinden van de ideale combinatie functie en sfeer. Zij verzorgen het inmeten en monteren en komen samen met u tot de beste oplossingen. Raamdecoratie is hun vak! 

Neem een kijkje bij Kok Woondecoratie op de Stationsstraat 18 te Pijnacker en vraag naar de voorwaarden van de enige echte kortingsactie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant