De eerste paal ging vandaag de grond in. Heijmans voert ook de bouw uit.
De eerste paal ging vandaag de grond in. Heijmans voert ook de bouw uit.

Nieuwe winkeliers 'Keijzershof' bekend

Actueel 105 keer gelezen

Pijnacker - Ontwikkelaar Heijmans laat weten dat het nieuwe winkelcentrum Keijzershof in Pijnacker inmiddels voor 80% is verhuurd. De gesloten contracten vallen samen met de bouw van het winkelcentrum die vandaag is gestart.

Albert Heijn, Etos en Gall & Gall, horecaonderneming Kwalitaria, Lindsy’s Bloemen en Planten, kapsalon Take C’Hair en bakkerij Rijnbeek zijn tot nog toe de winkels die winkelcentrum Keijzershof zullen bevolken. "Het nieuwe winkelcentrum zal dagelijks voor enkele duizenden huishoudens uit Pijnacker en omgeving de plek zijn voor de dagelijkse boodschappen. Naar verwachting opent het winkelcentrum medio 2013 haar deuren", laat Heijmans in een persbericht weten.

Nieuw winkelhart
Keijzershof is het centrumplan van Pijnacker Zuid, waar tot en met 2020 in totaal 3600 nieuwbouwwoningen komen. Het nieuwe winkelhart is goed bereikbaar vanuit de omliggende wijken en sluit goed aan op de Randstadrail. Voor winkeliers is dat een belangrijke voorwaarde gebleken om zich in Keijzershof te vestigen. Bij het winkelcentrum komen 160 parkeerplaatsen en bovenop het centrum worden 60 appartementen gebouwd. "De architectuur maakt dat het winkelcentrum goed in de omgeving past", licht Heijmans toe. "We verwachten binnen afzienbare tijd de overige 20% aan winkelruimten te verhuren."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant