Afbeelding

Oliveo talenten in de watten bij ADO

Sport 117 keer gelezen

Pijnacker – Het team E5 van Oliveo heeft onlangs een bijzonder bezoek gebracht aan het ADO-stadion in Den Haag. Een vader van één van de teamleden won tijdens de actie van 3FM Serious request een bezoek aan het stadion voor héél elftal.

Het team was te gast bij de training van Maurice Steijn en de ADO selectie. “Met open mond kijken naar Lex Immers, Coutinho, Toornstra en Verhoek, de hele ploeg was compleet. Goed om te zien wat je allemaal moet doen om profvoetballer te worden, hard trainen, gezond eten en goed uitrusten”, vertelt begeleidster en moeder Miranda Termoshuizen. ADO had het bezoek van deze jonge talenten goed aangepakt met voldoende gelegenheid voor handtekeningen, kletsen met de spelers en zelf een balletje trappen op het trainingsveld. 

Een hoogtepunt was ook zeker de ontmoeting met Mike van Duinen, de ex-Oliveaan genoot zichtbaar van de aandacht uit Pijnacker. Mike is herstellende van een voetbreuk maar heeft al een aantal wedstrijden laten zien dat doorstroming vanuit de Oliveo-jeugd dus goed mogelijk is. Onder de technische staf en binnen de club is Mike erg populair, men is gek op zijn mentaliteit en wilskracht, volgens Ricky Hogendorp is 't een echte spits. De scout van ADO is supertrots dat hij het talent bij Oliveo heeft kunnen wegkapen, de regio is voor ADO (zeker nu met de crisis in het voetbal) steeds belangrijker aan het worden.

De lunch gaan de jongens ook niet snel vergeten, met rode wangen tussen de spelers aan een boterham met hagelslag. “Alle vragen stellen die ze konden bedenken, niets was de spelers te veel. De perscheffin van ADO gaf een toelichting op de aanwezigheid van dit Oliveo-team, er volgde een applaus. Dit was wat ons betreft ook een applausje voor ADO zelf, niet even een bezoekje van een paar jochies afraffelen, maar echt tijd en aandacht geven en de jongens een onvergetelijke dag bezorgen. ADO bedankt, en natuurlijk ook de vader die het lef had om dit bod te doen”, aldus Miranda.

Een compleet fotoverslag is hier te vinden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant