Afbeelding

Start kaartverkoop tentfeesten

Actueel 50 keer gelezen

Pijnacker - Op donderdagavond 15 maart aanstaande om 20.00 uur start de kaartverkoop voor de beide feestavonden van Oranjevereniging Pijnacker (OVP). De kaarten kunnen net als vorig jaar weer online worden besteld via de website oranjevereniging.org. Dat meldt de OVP zojuist aan Telstar Online.

"De Oranjevereniging Pijnacker heeft, ondanks toenemende kosten en de verhoging van de BTW van 6 naar 19 procent, de prijzen van de kaarten toch gelijk of zelfs lager dan vorig jaar kunnen houden", zegt Kees de Goeijer van de OVP.

Ticketprijzen
Op de eerste feestavond op zaterdagavond 21 april treden de volgende bekende Nederlandse topartiesten op: Miss Montreal met band, Jeroen van der Boom met band en Nick en Simon. De entreeprijs voor deze avond bedraagt 28,50 euro per persoon. Tijdens de tweede feestavond op zaterdagavond 12 mei treden de bekende feestbands Vangrail en Band Zonder Banaan (BZB) op. Voor deze tweede feestavond is de prijs voor één persoon slechts 23,50 euro. 

Beide avonden
Anders dan in voorgaande jaren kan nu voor de beide avonden tegelijk worden besteld. Dit levert een voordeel op van slechts één maal de administratiekosten van 1 euro. Per boeking (van één of meerdere kaarten) wordt namelijk 1 euro extra kosten in rekening gebracht. De kaarten worden online besteld en direct afgerekend via iDeal. Betaalde kaarten worden dan binnen 15-30 minuten toegezonden aan het emailadres welke je bij het bestellen hebt ingevuld. Let er dus op dat je het juiste emailadres invult.

Barcode
Net als in 2011 worden de kaarten in de vorm van E-tickets toegezonden. Deze E-tickets moet je zelf printen en meenemen naar de betreffende feestavond. Ieder ticket is voorzien van een unieke barcode die bij de ingang van de tent wordt gescand en uiteraard slechts één maal kan worden gebruikt om binnen te komen. De tent is op beide avonden geopend om 19.00 uur en de optredens van de artiesten begint, gezien het volle programma van beide avonden, echt om 20.00 uur! "Dus kom op tijd om het hele feest mee te beleven", aldus Kees. Volg de Oranjevereniging Pijnacker nu ook op twitter @OVPijnacker.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant