Afbeelding

Nieuwe aflevering TelstarTV online

TelstarTV 66 keer gelezen

VIDEO Pijnacker-Nootdorp – Afgelopen weekend werd heel Pijnacker-Nootdorp opgeschrikt door een vreselijk bericht. De 15-jarige Ximena Pieterse uit Nootdorp is in de nacht van vrijdag op zaterdag om het leven gebracht in Den Haag.

Niet alleen onze omgeving is in shock, maar heel Nederland. Het drama bereikte landelijke nieuwsprogramma’s. De 25-jarige dader, een ex-tbs’er, heeft inmiddels bekend. Hoe gaat de gemeenschap en een instantie als jeugd- en jongerenwerk om met een drama van dit kaliber?

De eerste ‘windtrackmasten’ van Tennet staan in de grond. In de week van 12 maart verwachten ze de masten met kabels te verbinden. De komst van de masten is enigszins omstreden, omdat het gezondheidsrisico’s met zich meebrengt.

Tenslotte een staatsloterij topper in onze gemeente. De bekendste sigarenspeciaalzaak van Pijnacker en omstreken wint met het verkopen van staatsloten nog steeds van grote supermarktketens. Eigenaar Nico Hofman vertelt TelstarTV over de ‘Zilveren Award’ en zijn winkeltje in de Stationsstraat.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant