Afbeelding

Man geschopt en geslagen bij station

Actueel 60 keer gelezen

Pijnacker - De beroving bij station RandstadRail in Nootdorp waar wij eerder melding van hebben gemaakt blijkt nog ernstiger dan gedacht. Bij de overval raakte het 39-jarige slachtoffer uit Nootdorp gewond. Het slachtoffer werd geschopt en geslagen, zo meldt de politie.

Op het stuk fietspad tussen de Laan van Floris de Vijfde en de Hofweg, werd de man vrijdagavond 24 februari omstreeks 19.35 uur van zijn fiets getrapt door twee jongens. Hierdoor is hij hard ten val gekomen. Vervolgens hebben ze geschreeuwd dat ze zijn spullen wilden hebben. Die heeft hij niet gegeven. Vervolgens zijn de jongens weggefietst in de richting van de Parade. Politieagenten die de melding van de poging straatroof onderzochten waarschuwden een ambulance die het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerde. Daar werd de man ter observatie opgenomen.

Signalementen
Twee blanke jongens met een bakkersfiets (fiets met metalen rek voor een mand voorop). De eerste jongen (passagier fiets) had een blanke huidskleur, droeg een zwarte gewatteerde Nickelsonjas tot heuphoogte. Baseballcap met capuchon erover en een blauwe spijkerbroek met halfhoge bruine (Timberland) outdoor schoenen, accentloos Nederlands sprekend. Van de tweede jongen (bestuurder fiets) is geen goed signalement bekend.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze poging tot beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Pijnacker-Nootdorp via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant