Louis Wubben van de Oranjevereniging Pijnacker.
Louis Wubben van de Oranjevereniging Pijnacker.

OVP leeft mee met koningshuis

Actueel 106 keer gelezen

Pijnacker - Voorzitter Louis Wubben van de Oranjevereniging Pijnacker (OVP) laat weten dat hij en zijn vrijwilligers meeleven met de Koninklijke familie.

Prins Johan Friso heeft tijdens zijn ski-ongeluk vorige week vrijdag een zeer ernstige hersenbeschadiging opgelopen. Het is onzeker of hij ooit nog bij bewustzijn komt.

“We vinden het allemaal heel erg triest en leven mee met de Koninklijke familie”, zegt Wubben. De Oranjevereniging Pijnacker bekijkt morgenavond of de situatie met Prins Johan Friso gevolgen heeft voor het programma dat de komende periode wordt uitgerold in onze gemeente. “Morgen gaan we met vrijwilligers om de tafel om alles te bespreken", aldus de voorzitter.

Burgemeester Rik Buddenberg laat in een reactie op Twitter weten: "Ik wens de leden van het Koninklijk Huis en al Prins Friso's vrienden heel veel sterkte toe om deze enorme klap te verwerken."

Voor de vrouw van Prins Johan Friso, de in 1968 in Pijnacker geboren Mabel, is dit het tweede grote drama in haar leven. Toen Mabel negen was, overleed haar vader tijdens een schaatstocht. Hij verdronk na een wak ingereden te zijn. Haar moeder hertrouwde met de bankier Peter Wisse Smit en Mabel Wisse Smit nam later diens achternaam aan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant