Afbeelding

Vermist: 82-jarige Aga Suleman Mohmmad

Regio 38 keer gelezen

Regio - Polite Haaglanden is op zoek naar de 82-jarige Aga Suleman Mohmmad. Dinsdag 14 februari omstreeks 6.00 uur heeft de zoon van de man zijn vader op de tram gezet (lijn 9 richting Hollands Spoor). De man moest zich melden bij het asielzoekerscentrum maar is daar nooit aangekomen.

De man is niet in staat om voor zichzelf te zorgen en woont daarom bij zijn zoon. In het asielzoekerscentrum heeft hij een kamer met vijf kamergenoten ook zij hebben de man niet gezien.

Signalement van de man
De man 1.65 meter lang, heeft een lichtbruine huidskleur, is brildragend, kaal met een beetje grijs haar onderaan het hoofd, lichtbruine ogen, bruin jack, zwarte pantalon, zwart lederen schoenen en een zwarte muts. De zoon heeft enkele dagen naar zijn vader gezocht maar kon hem niet vinden. De familie is bezorgd vanwege de zwakke gezondheid en de leeftijd van de man.

Heb jij Aga Sulamen Mohmmad gezien? Of heb je informatie over waar hij op dit moment verblijft? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Beresteinlaan via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant