Afbeelding

Mannen 'schietpartij' aangehouden

Actueel 85 keer gelezen

Nootdorp - Gisteravond zijn op de Wagenmaker in Nootdorp twee mannen aangehouden voor betrokkenheid bij een mogelijke schietpartij. De verdachten zijn 22 en 25 en respectievelijk afkomstig uit Nootdorp en Leidschendam.

De politie kreeg om 23.15 uur een melding dat iemand op de Veengaarde in Nootdorp schoten zou hebben gehoord. De melder vertelde dat de schoten vanuit een auto zouden zijn gelost en gaf het merk van de auto door. In de buurt van een hotel aan de Ypenburgse Stationsweg zou hij ze zijn kwijtgeraakt.

Meerdere politie-eenheden grendelden de wijk Ypenburg af en keken uit naar de bewuste personenauto. Vervolgens zagen politieagenten de auto op de Ambachtsweg in Nootdorp rijden. Op de Wagenmaker gaven ze de auto uiteindelijk een stopteken. Daar zijn de inzittenden via een zogenaamde autoprocedure uit de auto gepraat. Beide mannen zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar ze werden ingesloten.

In de aangehouden auto troffen agenten een voorwerp aan in de vorm van een vuurwapen. De politie heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld op de Veengaarde, maar er werden geen sporen aangetroffen van een schietpartij. De politie onderzoekt wat zich donderdagavond exact heeft afgespeeld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant