De verbouwing is ingezet. Foto: Partycentrum Het Witte Paard.
De verbouwing is ingezet. Foto: Partycentrum Het Witte Paard.

Nieuwe uitstraling voor Het Witte Paard

Actueel 55 keer gelezen

Nootdorp - Partycentrum Het Witte Paard krijgt een nieuw gezicht. De Gilde- en Meesterzaal worden op dit moment onderworpen aan een flinke verbouwing. De restauratie duurt bij elkaar vijf weken, zaterdag 24 maart verwachten ze klaar te zijn.

Het partycentrum aan de Gildeweg wil toe naar een nieuwe uitstraling. Warmer vooral. “In oktober zijn we tien jaar geleden op de huidige locatie neergestreken. Toen stonden onze discofeesten nog centraal en kozen we dus ook voor eenzelfde soort uitstraling”, aldus David Schut van Het Witte Paard. Die discofeesten lopen terug, een tendens die jaren geleden is ingezet. Tegenwoordig staan de bedrijf- en huwelijksfeesten centraal: “Die feesten zijn onze hoofdprioriteit en daar werken we nu naartoe met warme kleuren, nieuw meubilair en een knusse uitstraling.”

Verbouwing
Op dit moment is alles eruit gesloopt. De zalen krijgen beide een nieuw plafond, nieuwe vloeren en verlichting. Ook wordt de bar aangepakt met moderne LED-verlichting en krijgen de podia een makeover. Tevens zullen er knusse hoekjes ontstaan. Wat verandert er eigenlijk niet? “We blijven nog steeds hetzelfde partycentrum, met dezelfde feesten en partijen. We krijgen alleen twee prachtig vernieuwde zalen”, benadrukt Schut.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant