Hennep aangetroffen in Ypenburg

Regio 33 keer gelezen

Regio - Bij een controle troffen agenten gister op de Schenklaan in Ypenburg een geparkeerde auto aan met drie kilo hennep en 175 joints. Een goede bekende van de politie, een 35-jarige Hagenaar, en een 31-jarige Haagse man zijn later op de Saturnusstraat in de Binckhorst aangehouden.

Agenten zagen de twee mannen in een auto op de Schenklaan rijden. Een ervan staat bekend vanwege handel in verdovende middelen. Toen zij de politie zagen, werd de auto direct geparkeerd en maakten zij zich lopend uit de voeten. Even later zagen agenten beide mannen in een andere auto voorbij rijden. In de Saturnusstraat werden zij ter controle staande gehouden.

In de tussentijd is de geparkeerde auto op grond van de Opiumwet geopend. In de auto zijn drie dozen met gedroogde hennep en 175 joints aangetroffen. Onderzoek in de woning van de 35-jarige verdachte leverde een groot aantal verpakkingsmaterialen op. De auto, de verdovende middelen en de verpakkingsmaterialen zijn in beslag genomen. Beide verdachten zijn in verzekering gesteld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant