Afbeelding

Aanmelden Sportprijzen 2011

Sport 31 keer gelezen

Pijnacker – Binnenkort vindt de uitreiking plaats van de Sportprijzen 2011. Het wordt gehouden aan het begin van de nationale Sportweek op vrijdag 20 april.

Iedereen kan kandidaten aanmelden voor de Sportprijzen over het kalenderjaar 2011. Individuele sporters moeten wel woonachtig zijn in Pijnacker-Nootdorp en teams dienen deel uit te maken van een club in deze gemeente. Ook sporters die bij een vereniging elders in binnen- of buitenland individueel of in teamverband topprestaties leveren maar hier staan ingeschreven, kunnen aangemeld worden. En bovendien mensen of verenigingen die in aanmerking komen voor een Waarderingsprijs omdat zij zich op een bijzondere wijze verdienstelijk maken voor de sport.
Het aanmelden van kandidaten kan door een mail te sturen naar sportprijzen@telstar-uitgeverij.nl met daarin naam, adres, contact- en woonplaatsgegevens van de kandidaat of het team en uiteraard de reden van aanmelden plus een overzicht van de geleverde prestaties in het kalenderjaar 2011. Op vrijdag 24 februari sluit de termijn van kandidaatstelling.

De jury kiest per categorie een aantal nominaties. Deze genomineerde sporters ontvangen een uitnodiging om op 20 april bij de uitreiking in sportrestaurant De Viergang aanwezig te zijn. Ook kiest de jury, die het evenement organiseert in samenwerking met de gemeente Pijnacker-Nootdorp, per categorie een winnaar of winnares en een team van de Sportprijs 2011 en kent (eventueel) een Waarderingsprijs toe.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant