De nieuwste productie van 't Speeltoneel III

Actueel 61 keer gelezen

VIDEO Pijnacker - In het weekend van 30 en 31 maart en 1 april speelt 't Speeltoneel een nieuwe productie. In 'Ten things I hate about Sjoerd' wordt een heuse moordzaak opgelost.

Op een dag gebeurt er iets vreselijks in de lokale supermarkt. Teamleider Sjoerd wordt gruwelijk vermoord. Maar is dit wel zo vreselijk? De medewerkers van de asociale teamleider hadden geen van allen een goede band met hem. Met chantage, bedrog en overspel heeft Sjoerd een harteloos imago opgebouwd bij zijn collega's. Dit maakt dat iedereen verdacht is in de zaak Sjoerd S.

Brigadier Mayer is op de zaak gezet. Gaandeweg het proces komt Mayer erachter dat er nog meer speelt onder de werknemers. Zo loopt er een kleptomaan rond, is er veel gedoe rondom een Youtube-filmpje en blijkt het slachtoffer een ingewikkelde affaire gehad te hebben.

Tien verdachten en tien redenen. Lukt het Mayer om de mysterieuze zaak op te lossen? Je kunt het allemaal meemaken in Ten things I hate about Sjoerd! Speeldata: 30 & 31 maart, 1 april 2012. Klik hier om te reserveren. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant