Afbeelding

Inbrekers teisteren Nootdorpse kroeg

Actueel 64 keer gelezen

Nootdorp - In de nacht van donderdag 9 februari is rond 05.00 uur ingebroken in café De Drie Musketiers in Nootdorp. De daders wisten in het holst van de nacht toegang te verschaffen tot het café in de Dorpsstraat.

Na enkele pogingen bij de voordeur zijn ze via de nooduitgang binnengekomen. De heren hadden het ogenschijnlijk alleen gemunt op de gokkasten. Deze zijn opengebroken en er is getracht een geldbedrag buit te maken. Binnen tien minuten was een van de eigenaren en politie ter plekke, maar ontbrak van de daders ieder spoor. De schade aan de kasten en nooduitgang is aanzienlijk. Ook is de buitencamera gesaboteerd met sneeuw en ijs. 

Camerabeelden
Goed nieuws is echter dat de daders op beeld zijn gezet door beveiligingscamera’s. Op de binnencamera's is duidelijk sprake van gezichtsherkenning. Deze beelden gaan naar de politie. Als gevolg van de wet op de privacy mogen deze opnames niet online worden gezet. Toch wilde een van de eigenaren ons de beelden van de buitencamera niet ontnemen, omdat daarop de daders amper te herkennen zijn. Kijk en huiver!

De politie zoekt naarstig naar getuigen van de inbraak. Iets gezien of gehoord? Neem contact op met politie Pijnacker-Nootdorp via 0900-8844.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant