Afbeelding

TelstarTV over de grote Boezembrand

TelstarTV 73 keer gelezen

VIDEO Pijnacker-Nootdorp – Afgelopen weekend heeft een zeer grote brand gewoed op bedrijventerrein De Boezem. De brand ontstond in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Ambachtsweg en sloeg over naar andere bedrijven.

Telstar TV heeft exclusieve beelden van de brand. Daarnaast vertelt brandweercommandant Lucien Groenewegen meer over de brand zelf, het ingezette materieel en mankracht. Tevens heeft ook hij het commentaar vanaf de zijlijn gehoord met betrekking tot de bezuinigingen bij de brandweer en de veiligheid van de burger die mogelijk in het geding komt: Groenewegen geeft zijn idee.

We hebben ook de primeur dat Van Ouds ’t Raadhuis is aangekocht door een echte Pijnackerse familie. De eigenaren vinden de nieuwe horecastap dusdanig spannend dat ze nog even niet in beeld willen, maar de plannen klinken erg positief! Tenslotte hebben de gemeente en Stichting Jeugd- en Jongerenwerk een nieuwe overeenkomst gesloten. Voor de duur van twee jaar verstrekt de gemeente een subsidie van ruim zes en een halve ton.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant