Afbeelding

Nieuwjaarsshow Plameco Plafonds

Algemeen 137 keer gelezen

ADVERTENTIE - Lelijk of gescheurd plafond? Geniet nu van een mooi en tijdloos Plameco plafond in één dag.

De ergernis van een plafond dat niet meer bij een interieur past of dat lelijk geworden is door vochtplekken of scheuren, velen mensen kennen het. Het steeds weer camoufleren door telkenmale opnieuw te witten, spreekt niemand aan. Om nog maar niet te spreken van de andere oplossing, het vervangen van het bestaande plafond. Beide oplossingen brengen namelijk veel ongemak met zich mee.

De kamer moet helemaal leeggemaakt worden en de vloer moet afgedekt worden. Verder ontstaat daarbij veel stof, rommel en overlast. Er is een heel goed alternatief: Een flexibel plafond van Plameco. Deze flexibele plafonds worden als één strak geheel voor u op maat gemaakt en zijn scheur- en schilfervrij. Bovendien zijn deze plafonds schimmel-, algen- en bacteriënwerend, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor natte ruimtes voor badkamers en keukens

En, hak- en breekwerk is niet meer nodig, want het nieuwe plafond wordt vlak onder het bestaande plafond gemonteerd. Desgewenst kan het ook als verlaagd plafond worden toegepast. Naast deze voordelen heeft deze Plameco-plafond ook een isolerende werking wat betreft kleur en structuur, heeft u de keus uit meer dan 100 mogelijkheden, van mat tot hoogglans.

Bestaande verlichting kan geïntegreerd worden, maar het is ook mogelijk het plafond te verfraaien met inbouwverlichting. Onlangs werd het verlichtingsprogramma fors uitgebreid en biedt voor elke toepassing een oplossing. Verder is er op het gebied van randafwerkingen en ornamenten een ruime keuze. Kom langs en wij informeren u graag over de vele mogelijkheden. Kijk snel op plameco-nootdorp.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant