Afbeelding

Gratis wonen in Ackershof 2

Actueel 42 keer gelezen

Pijnacker - Zo! Dat is een aparte actie. Koop je voor 1 februari een nieuw appartement in Ackershof 2, krijg je gewoon een jaar gratis wonen cadeau.

“Wie vóór 1 februari 2012 besluit een appartement in het complex te kopen, krijgt het bedrag van een jaar lang wonen retour van ABB. Kopers krijgen de netto rentelast over de hypotheek van de koopsom terug”, zo valt te lezen op de site van projectontwikkelaar ABB

De steigers worden momenteel overigens afgebroken en de gevels van de nieuwbouw in het centrum van Pijnacker worden meer en meer zichtbaar. Met het zakken van de steigers wordt de laatste hand gelegd aan het metselwerk en het schilderwerk van de kozijnen.

Verder wordt gewerkt aan het aanbrengen van zinken bekleding op de daken. ‘De Raadhof’, aan de kant van het Emmapark, is al uit de steigers. In het nieuwe jaar zal ook de andere kant van De Raadhof, aan het Raadhuisplein, langzaamaan zichtbaar worden.

Binnenwerk
Binnen wordt hard gewerkt aan de afbouw van de appartementen, zoals het aanbrengen van vloeren, binnenwanden, kozijnen, spuit en schilderwerk en installaties.

Overige werkzaamheden
Beide rijbanen van de Oostlaan zijn al weer enige tijd volop in gebruik. De omleiding is opgeheven, ondanks het feit dat de asfaltering nog niet helemaal gereed is. Door de regen kon het werk in december namelijk niet worden afgerond. In januari zal een van de rijbanen nog een keer worden gesloten om de laatste deklaag aan te brengen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant