Afbeelding

Reactie op artikel mishandeling

Actueel 35 keer gelezen

Pijnacker - Het volgende bericht werd gisteravond geplaatst onder het artikel over een mishandeling van een Nootdorpse en haar vriend tijdens de jaarwisseling. Het tweetal werd zonder aanleiding in elkaar geslagen in Ypenburg. Een vriend van het tweetal schreef op Telstar Online:

"Van heel dichtbij maken wij mee wat dit jonge stel heeft moeten doorstaan. Dit gun je niemand om zo te worden afgerost door een stel zeer lage, laffe hersenloze pubers. Heel stoer om met zijn misschien wel tienen, twee mensen in een soort van hinderlaag te lokken. Ga werken voor je geld dan hoef je niemand om een joint te vragen."

"Hopelijk lezen de ouders van deze draken dit bericht en vragen ze zich af waar hun verantwoordelijkheid lag rond 2.30 uur. Tot op heden ligt de vrouw in het ziekenhuis. Gelukkig Nieuwjaar door een stel hersenloze! Wel wil ik heel graag een verzoek aan een heer die op het verschrikkelijke moment riep dat hij alles gezien had en 112 al had gebeld. Al uw informatie is welkom om dit gespuis op te sporen. Ze staan machteloos, er is zoveel pijn. Dit moet worden opgelost!"

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant