Afbeelding

Spoor in zaak Duikersloot

Actueel 69 keer gelezen

Pijnacker - De recherche van bureau Pijnacker-Nootdorp verwacht in de zaak van de beroving van een 13-jarige jongen op zondag 20 november aan de Duikersloot in Klapwijk, snel tot resultaat te komen, dat meldt politiewoordvoerder Wim Hoonhout aan Telstar Online.

“We hebben beelden veilig gesteld waarop de vermoedelijke dader te zien is. Zaak is nu om ook zijn identiteit te achterhalen. Daar is de inzet van de recherche nu op gericht.” Omdat het vermoeden bestaat dat de verdachte uit Rotterdam komt of verblijft wordt geprobeerd om via de politie Rotterdam-Rijnmond achter zijn identiteit te komen.

“Zodra we zijn identiteit hebben achterhaald, is de aanhouding slechts een kwestie van tijd. De politie geeft uit tactische overwegingen de beelden van de vermoedelijke dader nog niet vrij aan de media. Maar uiteraard behoort dat wel tot de mogelijkheden”, aldus Hoonhout.

Het 13-jarige slachtoffer werd zondag 20 november samen met zijn vriendje op de rotonde bij Klapwijk aangesproken door een getinte man. Onder bedreiging van een vuurwapen moest hij zijn fiets afstaan. De tiplijn in deze zaak staat nog altijd open via 0900-8844 of anoniem mag ook, bel dan 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant