Afbeelding

Win kaarten voor Kristel Zweers

Algemeen 103 keer gelezen

Kristel Zweers gooide hoge ogen met haar eerste programma Onschuldig en maakte daarna de belofte waar met opvolger Ruig. Met ‘Puur’ doet ze een gooi naar een topnotering in de cabarethitlijsten. Kristel komt vrijdag naar Nootdorp en Telstar Online geeft kaarten weg!

Kristel is een cabaretier die nu eens níet een wedstrijd of festival nodig had om zover te komen. Daarentegen deed ze veel ervaring op als stand-upper en is ze een van de weinige vrouwen die zich staande houdt in dat circuit. Verwacht bij haar geen imitaties of liedjes, wel gespierde grappen en messcherpe teksten. Zo scherp dat haar ouders spijt hebben dat ze haar hebben leren praten.

In ‘Puur’ is Zweers eerlijker dan ooit. Over mannen, vrouwen, de wereld, zichzelf en over het publiek. 'Zweers doet geen imitaties of liedjes. Ze praat, verrast en charmeert. Ze kan grof zijn, zonder ordinair te worden en hard zijn, zonder te choqueren. Ze heeft haar uiterlijk dan ook mee, want Zweers is een klassieke schoonheid. Maar achter dat onschuldige gezichtje en die blauwe pretogen, zit een cabaretière met ballen en rake teksten’ (De Telegraaf over Onschuldig). Kaarten zijn te verkrijgen aan de kassa van CulturA of via www.theatercultura.nl.

Kaarten winnen
Telstar Online geeft twee keer twee kaarten weg voor deze voorstelling op vrijdag 9 december om 20.00 uur in CulturA. De winnaars maken we morgen al bekend op Telstar Online dus als een razende je gegevens mailen naar martijn@telstar-uitgeverij.nl om kans te maken op die kaarten. Suczeven!

Update
Kristel Zweers niet naar CulturA

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant