Afbeelding

Karsten Hartog uit Voorburg vermist

Regio 66 keer gelezen

UPDATE Voorburg - Sinds vrijdag 25 november wordt de 24-jarige Kartsen Hartog uit Voorburg vermist. Kartsen vertrok die dag omstreeks 13.00 uur op de fiets naar het UWV in Leidschendam. Uit berichten op social media die zijn gevonden blijkt dat hij zeer depresssief is.

Hij was die dag gekleed in een grijze jeans broek, zwart kunstlederen Look jas met kapuchon met bontkraag beige sportschoenen. Hij droeg een rugzak, kleur zwart merk Timberland, met daarin zijn ID-kaart. Karsten is 1.80 meter lang, heeft half lang blond haar en heeft een tenger postuur. Hij reed op een Gazelle fiets, type Medeo, kleur grijs zonder bagegedrager.

Tips?
Weet jij waar Karsten Hartog is of heb je hem ergens zien lopen? Neem dan contact op met de politie van Bureau Leidschendam-Voorburg via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Update
De sinds vrijdag 25 november vermiste 24-jarige Karsten Hartog uit Voorburg is weer terecht. Hij meldde zich bij zijn familie. Hij maakt het naar omstandigheden goed en is in contact gebracht met zijn ouders.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant