Afbeelding

Win kaarten voor Zó van Arno van der Heyden

Algemeen 69 keer gelezen

Nootdorp - De nieuwe muzikale cabaretvoorstelling Zó. van Arno van der Heyden is op zaterdag 3 december te zien in CC CulturA in Nootdorp. Daarmee is dit het eerste bezoek aan Nootdorp van deze zeer ervaren cabaretier en Telstar Online geeft twee keer twee kaarten weg!

Tegenwoordig hebben we de wereld aan contacten. We surfen mee met elke trend. We skypen en hypen via satellieten, maar we kunnen niet meer aarden. Toch doet ook Arno eraan mee. Ontvriend door verre virtuele vrienden en vervreemd van goede buren komt hij tijdens de voorstelling tot inkeer. En dankzij de intimiteit van een kleine theaterzaal, liederlijke verhalen en volle glazen verandert hij van verre buur in goede vriend.

Overdag trekt Arno met pianist Bas Mulder en fotograaf Pjotr Wiese door Nootdorp en snuift de sfeer op, praat met mensen en maakt foto’s. Tijdens de voorstelling wordt door deze herkenbare beelden en anekdotes een uniek decor gecreëerd. Al met al een voorstelling die elke Nootdorp gezien moet hebben. Arno van der Heyden is chansonnier, cabaretier en presentator. In 1992 won hij de publieks- en persoonlijkheidsprijs op het Camerettenfestival in Rotterdam en sindsdien maakte hij acht muzikale cabaretvoorstellingen. Kaarten zijn verkrijgbaar via theatercultura.nl en aan de kassa van het theater.

Kaarten winnen
Telstar Online geeft twee keer twee kaarten weg. Mail naar martijn@telstar-uitgeverij.nl en maak kans op de felbegeerde tickets.

En de winnaars zijn... Bart van Leeuwen en Yvonne van Elst. Gefeliciflapstaart!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant