Afbeelding

Getuigenoproep schietincident

Actueel 45 keer gelezen

Pijnacker - Gisteravond schreven wij al over een opmerkelijk incident aan de Wilhelminasingel in Pijnacker. Woensdagmiddag om 14.30 uur werd daar vermoedelijk met een luchtbuks of luchtdrukpistool geschoten op een woning.

De recherche van bureau Pijnacker-Nootdorp heeft de zaak in onderzoek en heeft vandaag meer details bekend gemaakt. “De bewoonster was thuis en zag dat de ruit van de woning vernield was. In de ruit was een ronde ster te zien. De vrouw stond in haar woning en keek naar buiten toen zij een groepje van vijf jongens zag lopen waarvan er één mogelijk geschoten heeft”, zo meldde een woordvoerder van politie donderdagavond.

Signalement van de verdachten
Het groepje is in de leeftijd van 17 tot 20 jaar, donker gekleed en liep over de Kerkweg in de richting van de kerk. De schutter droeg een zwarte muts welk omgeklapt op zijn hoofd zat, was tussen de 1.70 en 1.80 meter lang, heeft een normaal postuur en droeg een zwarte jas. Mogelijk was er één op de fiets.

Tips?
Bent u getuige geweest van dit incident of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Pijnacker-Nootdorp via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant