Afbeelding

‘Dader Duikersloot draagt beugel’

Actueel 40 keer gelezen

Pijnacker – Uit diverse getuigenverklaringen is gebleken dat de dader van de overval op een 13-jarige jongen zeer waarschijnlijk een beugel draagt.

De vermoedelijk Antilliaanse man van rond de 25 à 30 jaar beroofde zondag 20 november rond half drie in de middag onder bedreiging van een pistool een jongen van zijn fiets nabij de rotonde aan de Duikersloot in Klapwijk.

Er is een uitgebreid signalement van de man, maar één detail is behoorlijk opvallend. Door meerdere getuigen is namelijk opgemerkt dat de man een beugel draagt. Een zogenoemde slotjesbeugel.

De ouders van het slachtoffer zetten momenteel alles op alles om de dader van deze laffe overval achter de tralies te krijgen. Wellicht wordt door dit opvallende detail - in combinatie met het signalement - de gouden tip doorgebeld naar de politie. Voor informatie die leidt naar de dader ligt een beloning van 500 euro klaar.

Alle informatie in deze zaak is welkom bij de recherche van bureau Pijnacker-Nootdorp via 0900-8844 of bel met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

TelstarTV
In de uitzending van TelstarTV wordt aanstaande vrijdag uitgebreid aandacht besteed aan de zaak. TelstarTV is elke week te bekijken via de website van Telstar Online.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant