15-jarige Nootdorper opgepakt voor overval

Actueel 86 keer gelezen

Voorburg - De politie heeft vanmorgen een 15-jarige Nootdorp van zijn bed gelicht. Hij wordt verdacht van een overval op een avondwinkel aan de Parkweg in Voorburg.

Samen met drie leeftijdsgenoten bedreigde hij vrijdag 30 september omstreeks 22.30 uur de 26-jarige eigenaar van de avondwinkel met een vuurwapen. Het viertal nam bij de overval een geldbedrag uit de kassa. Tijdens de overval werd een werknemer van de winkel mishandeld. Hij moest in het ziekenhuis worden behandeld aan een hoofdwond.

Omstanders zagen de daders na de overval in verschillende richtingen wegrennen. De recherche stelde samen met het overvallenteam 'Twister' een uitgebreid onderzoek in. Er werd onder meer gebruik gemaakt werd van het opsporingsprogramma Team West. In de buurt werden billboards geplaatst. De foto's en beelden van de overvallers zijn snel vrijgegeven.

De politie heeft hierop enkele M-meldingen ontvangen over de mogelijke daders. Mede dankzij deze informatie konden de vier verdachten vanochtend in hun woningen aangehouden worden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant