Afbeelding

DIT IS DE DUIKERSLOOT OVERVALLER

Actueel 122 keer gelezen

OPSPORING VERZOCHT Pijnacker - De ouders van het slachtoffertje dat zondagmiddag is overvallen op de Duikersloot in Klapwijk, zetten alles op alles om de dader te pakken. Naast een beloning van 500 euro voor de gouden tip, heeft de familie ook een compositietekening laten maken van de dader.

We nemen de hele zaak – met nieuwe details – nog even stap voor stap met jullie door. Druk vooral op de social media buttons onderaan dit bericht want deze zaak moet worden opgelost!

Zondagmiddag 20 november 14.36 uur
Het 13-jarige slachtoffer fietst zondagmiddag rond half drie samen met een vriendje vanaf station Pijnacker Zuid over de Klapwijkseweg richting Klapwijk. Ter hoogte van de Duikersloot worden ze aangesproken door een getinte - mogelijk Antilliaanse man - tussen de 25 en 30 jaar oud.

  • De locatie waar de jongen werd overvallen. Het incident had plaats bij de rotonde Duikerssloot.

De man laat een zwart vuurwapen zien en dreigt de kinderen dood te schieten. “Ik schiet waar alle mensen bij zijn”, zegt hij tegen het slachtoffer dat ook nog een klap tegen zijn gezicht krijgt wanneer hij weigert zijn mobiel af te staan. De herenfiets van de jongen, een ijsblauwe Gazelle Chamonix Pure, wordt afgepakt door de dader.

De 13-jarige jongen rent op dat moment zo hard als hij kan samen met zijn vriendje weg en schreeuwt om hulp. De dader rijdt weg op de gestolen fiets richting Tolhek.

Het signalement van de dader
Licht getinte man - Ongeveer 1.75 meter lang - Leeftijd 25-30 jaar - Normaal postuur - Baardgroei van enkele dagen - Mogelijk litteken boven zijn linkeroog - Een slotjesbeugel - Zwarte muts onderkant omgeslagen - Schoudertas, zwart, met opschrift ‘D&G’ (van het merk ‘Dolce & Gabbana’) - Donkere trainingsbroek, merk ‘Adidas’ - Schoenen zwart met grijs, merk ‘Vans’ - Zwarte winterjas (mogelijk met wit erin) - Hij sprak Nederlands met een accent - Terwijl hij sprak zat hij veel met zijn handen aan zijn behaarde kin.

Waar is de opvallende fiets?
Ook de fiets is nog steeds spoorloos. Hier staat een foto van de bewuste ijsblauwe Gazelle Chamonix Pure, herenmodel van 61 centimeter hoog. Zeer opvallend zijn de handvaten. Deze zijn afgezaagd! Wie weet waar deze fiets nu is?

Het handbalincident
Afgelopen zaterdagmiddag is er ingebroken in de dameskleedkamer van Oliveo Handbal, ook aan de Klapwijksweg in Pijnacker. De dader van deze inbraak komt qua signalement in grote lijnen overeen met de overvaller. Wie helpt de politie met meer informatie over deze inbraak of heeft iets gezien? Jullie informatie kan heel belangrijk zijn.

  • Bij Oliveo aan de Monnikenweg werd zaterdag ingebroken door een man met hetzelfde signalement.

Tips
Alle informatie in deze zaak is welkom bij de recherche van bureau Pijnacker-Nootdorp via 0900-8844 of bel met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant