Afbeelding

Win kaarten voor Fred's Dance Party in Charlie’s

Algemeen 40 keer gelezen

Pijnacker - Het zijn legendarische feesten en na het enorme succes van de afgelopen keer is DJ Fred ‘Acapulco’ Goedhard zaterdagavond 26 november dan ook weer helemaal terug. Telstar Online geeft tien vrijkaarten weg voor het feest in Charlie’s op het Hogeland 19 in Berkel en Rodenrijs.

DJ Fred draait ze in samenwerking met Music & Lightshow allemaal! Van de jaren tachtig, negentig, maar ook met een knipoog naar hits van 2000 tot nu. “Het wordt een geweldig feest”, zegt Fred die inmiddels een behoorlijk bekende verschijning is in het Lansingerlandse. Hij heeft nu al zin in het feest der feesten waar inwoners uit Pijnacker-Nootdorp ook van harte welkom zijn. 

Het muziek- en dansfeest wordt zoals gezegd zaterdagavond 26 november gehouden in Charlie’s op het Hogeland 19 in Berkel en Rodenrijs. Het feest start om 22.00 uur en er wordt doorgegaan tot in de kleine uurtjes. Kaartjes zijn voor zes euro te koop, maar ook in de voorverkoop bij Charlie’s.

Kaarten winnen
Maak kans op deze felbegeerde tickets! Stuur een e-mail naar martijn@telstar-uitgeverij.nl. Maandag maken we de winnaars bekend op Telstar Online. Suczeven!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant